Zaman zaman yaptığı çıkışlarla gündem olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'ya gerçekleştireceği yürüyüş için Kemal Kılıçdaroğlu'nun çevresinden siyasi rüşvet teklif edildiğini iddia etti.

Yarın 14.00'da Anıtpark'tan yola çıkacağını ifade eden Özcan, yürüyüşten vazgeçmesi için Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Kendisine yöneltilen siyasi teklifleri ilkeleri olduğu için reddettiğini söyleyen Tanju Özcan, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi üzerinden şu ifadeleri kaydetti:

"Belki genel başkan adayı olacağım. Ama o tedbir orada durduğu sürece benim seçilme hakkımı elimden alıyorsun. Adaletten bahsediyorsun. Ondan sonra da çevrenden bazıları bana çeşitli siyasi rüşvetler teklif ediyor. Yürüyüşten vazgeçmem için, değişik makamlar, mevkiler. Açık olarak söyleyeyim. Bu parti içerisinden geçici ihraç olduğum dönemde bu başka partilerden de gelmişti. Ama ben de en başından beri söyledim. Ben ilkeli adamım.

Haksız bir ceza verirlerse bekleyeceğim, dedim. Ve bekledim. Benim derdim zaten koltuk olsaydı çok önceden Kemal Bey'in eteğini yapışırdım. Şimdi Kemal Bey'in çevresinde çeşitli aktif görevlerde bulunanlardan çok daha önce o görevlere de gelirdim. Benim ilkelerim var. Ben Atatürk'ün altı okuna sonuna kadar sahip çıkıyorum. Bu partinin Sorosçulara, emperyal güçlere, 10 Aralıkçılara teslim edilmemesi için de elimden ne geliyorsa yapma konusunda kararlıyım. Ben Sayın Genel Başkan'a tekrar sesleniyorum, ben bu yürüyüşten bu tür siyasi rüşvet teklifleriyle vazgeçmem. Çünkü ben kendi ikbalimi, geleceğimi yakmaya hazırım. Yeter ki bu parti siyasi düzene girsin rayına otursun diye" 

Ev Sahipleri 'Faiz' İçin Ev Satıyor, Kiralık Ev Bulmak Zorlaşıyor Ev Sahipleri 'Faiz' İçin Ev Satıyor, Kiralık Ev Bulmak Zorlaşıyor