Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi için Bolu'dan Ankara'ya yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, daha gür sesle CHP'de 'değişim' çağrılarını yinelemeye devam ediyor.

 Ekrem İmamoğlu için "açıklama yapmaması ya da dolaylı şekilde açıklamalar yapması insanlarımızı rahatsız etmeye başladı" diyen Tanju Özcan, şu ifadeleri kaydetti:

''Genel başkanlıkla ilgili söylersem birkaç adayım var. Ama şu ana dek kamuoyuna deklare etmedikleri için isim verme noktasında değilim. Ama şunu açıkça görmek lazım: Sayın İmamoğlu kamuoyu nezdinde en güçlü aday olarak görülüyor. Ama Sayın İmamoğlu'nun açıklama yapmaması ya da dolaylı şekilde açıklamalar yapması da insanlarımızı rahatsız etmeye başladı. Onun dışında CHP'de genel başkanlık yapabilecek başka çok sayıda insan var. Yeter ki Sayın Kılıçdaroğlu istifa edip kurultayı toplamak suretiyle insanların önünü açsın."

Erzincan'da Altın Madeninde Göçük! İşçiler Göçük Altında Erzincan'da Altın Madeninde Göçük! İşçiler Göçük Altında

''YENİ PARTİ KURULABİLİR''

Haber Global'e açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlık görevine devam etmesi halinde parti içerisinden bazı isimlerin yeni parti kurmaya kalkışabileceğini söyledi:

''Kemal bey giderse parti bölünmez de Kemal bey kalırsa başarısızlığın dibine vuracağız. Kalmakta ısrar ederse farklı arkadaşlarımız farklı saiklerle yeni parti kurmaya kalkabilir, farklı partilere katılmaya kalkabilir. Kaygım bu. Kemal bey giderse parti rahatlar, Kemal beyin kalması sorun.''

''Atatürk sen 25 sene genel başkan kalasın diye mi bu partiyi kurdu?''

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ısrarla istifa etmekten geri durduğunu söyleyen Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na yönelttiği sorularla gündem oldu: 

''Kimse şu soruyu Kemal beye niye sormuyor: Aleksis Çipras'ın yaptığını sen niye yapmıyorsun? Adam 2 seçim kaybedip istifa etti, sen 11 seçim kaybettin, referandum kaybettin. Niye hiç istifa etmeyi düşünmüyorsun? Alternatifsiz misin? Allah seni özel olarak mı yarattı? Mustafa Kemal Atatürk sen 25 sene genel başkan kalasın diye mi bu partiyi kurdu?''

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.


Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız


Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız


Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin:https://t.me/kamudanhabersitesi