Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Belediye Başkanı Özer Kasap'ın koruması ve aynı zamanda yeğeni olan Kamil Kasap, bir restoranda yaşanan tartışma sonrasında Serkan Damak ve Murat Köksal'ı silahla yaraladı. Olay, Bankalar Caddesi'nde başladı ve sokağa taşarak bir kavgaya dönüştü. Kamil Kasap, tartışma sırasında tabancasını çekerek Damak'ı bacağından, Köksal'ı ise karın bölgesinden vurdu. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Meteoroloji’den sis ve kuvvetli rüzgar uyarısı: Bugün yurt genelinde hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji’den sis ve kuvvetli rüzgar uyarısı: Bugün yurt genelinde hava durumu nasıl olacak?

Beypazari Belediye Baskaninin Korum 45Tf

Polis ekipleri Kamil Kasap'ı gözaltına aldı, ancak mahkemece ev hapsine çarptırıldı. Olay cep telefonu kameralarıyla kaydedildi, ve eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de bu görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Gökçek, tartışmanın seçim öncesi verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle çıktığını iddia etti ve Kamil Kasap'a verilen ev hapsi kararına tepki gösterdi.