İbrahim Hacıosmanoğlu liderliğindeki Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ilk toplantısını düzenlendi. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunun görüşmelerinin ardından Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu öncesi kritik sonuçlar ortaya çıktı.

Trendyol Süper Lig'de kulüplerin önümüzdkei sezon kadrosunda 14 yabancı futbolcu katabileceği vurgulandı. Önceki sayıda ise kulüplerin takımlarına en fazla 12 yabancı futbolcu yer alabiliyordu.

İŞTE TFF'DEN GELEN AÇIKLAMA

TFF tarafından paylaşılan açıklamada şunlar belirtildi:
"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda Profesyonel Liglerdeki Futbolcu Uygunluklarında değişiklikler yapılmasını kararlaştırdı.

Buna göre;
Trendyol Süper Lig'de, A Takım Listesindeki futbolcu sayısı 26'dan 28'e çıkarılırken, Türkiye A Milli Takımı'nda Oynama Uygunluğu olmayan 14 futbolcunun A Takım Listesine yazılabilmesine imkan sağlandı. Müsabaka İsim Listesine bu futbolculardan 12'sinin yazılabilmesi uygulamasına devam edilmesi kararlaştırıldı.

Eşinin Bir Sözüyle Gözü Dönen Adam, Kadını Boynundan ve Ayaklarından Bağlayıp Darp Etti, Acı Çekişini İzledi Eşinin Bir Sözüyle Gözü Dönen Adam, Kadını Boynundan ve Ayaklarından Bağlayıp Darp Etti, Acı Çekişini İzledi

Trendyol 1. Lig'de, A Takım Listesine yazılacak Türkiye A Milli Takımı'nda Oynama Uygunluğu olmayan futbolcu sayısı 8 olarak belirlendi. Bu futbolculardan müsabakaya devam eden kadroda sahada aynı anda en fazla 6'sının bulunabilmesine imkan sağlandı.
TFF 2 ve TFF 3. Lig'de 2023 - 2024 Sezonunda uygulanan Futbolcu Uygunluklarının yaş düzeltmeleri yapılmak suretiyle bu sezon da aynen devam etmesi kararlaştırıldı" denildi.