Türk Hava Yolları (THY), yolcularına yönelik sunduğu hizmetlerde büyük bir yeniliğe imza atıyor. Bu yılın sonundan itibaren iki yıl içinde tamamlanacak olan proje kapsamında, THY tüm uçaklarında ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sunacak.

Sokak köpekleri düzenlemesinde 'ötenazi' kararı Sokak köpekleri düzenlemesinde 'ötenazi' kararı

THY, yolcularının uçuş deneyimini iyileştirmek amacıyla 2023 yılının sonundan itibaren filolarını en yeni uçak içi bağlantı (IFC) teknolojileriyle donatmaya başlayacak. Proje tamamlandığında, tüm yolculara kesintisiz, hızlı ve ücretsiz internet hizmeti sağlanmış olacak.

İngiltere'de gerçekleştirilen havacılık fuarında düzenlenen imza törenine, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok katıldı. Törende, THY ve TÜRKSAT arasında mutabakat zaptı imzalandı.

THY, en iyi IFC hizmet çözümlerini sunabilmek için hem yerel hem de uluslararası tedarikçilerle işbirliği yapıyor. Ayrıca, bu projede Türk şirketlerinin katkılarına da büyük önem veriliyor. Proje, THY'nin kabin içi sistemler üreten iştiraki TCI Aircraft Interiors ile TÜRKSAT tarafından ortaklaşa yürütülecek.