Togg'un vizyonu "bir otomobilden fazlası" olma hedefini benimseyerek Türkiye'nin ilk doğuştan elektrikli ve akıllı cihazı olan T10X modelini kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. Sadece mayıs ve haziran aylarında gerçekleştirdiği satışlarla, Togg, elektrikli SUV segmentinde pazar liderliğini elde etti.

Haziran sonunda tamamlanan satışlarda, 808 adet T10X modeli kullanıcılarına teslim edilerek, elektrikli C-SUV segmentinde %28,9'luk pazar payı ile lider oldu. T10X, toplam elektrikli SUV pazarında da %15'lik pazar payı ile liderlik koltuğuna oturdu.

Türkiye'nin Kendi Mobilite Markası Togg

Türkiye'nin sahip olduğu fikri mülkiyet hakları ile küresel ölçekte rekabet edecek bir global USECASE Mobility markası olarak konumlanan Togg, Anadolu Grubu Holding AŞ, BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ, Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ, Zorlu Holding AŞ ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin güç birliğiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı

Akıllı ve bağlantılı otomobiller etrafında oluşturduğu ekosistem dahilinde alt markaları Trugo ve Trumore'la birlikte yeni teknolojiler, hizmetler, kullanıcı deneyimleri ve yeni iş modelleri geliştiren Togg, C segmentindeki ilk akıllı cihaz olan T10X'i pazara sunduktan sonra, Sedan ve C-X Coupe modellerini de üretim planına dahil etti.

Gelecekteki Hedefler

Togg'un önümüzdeki yıllardaki hedefi, B-SUV ve C-MPV modellerini de aileye katılarak 5 farklı modelden oluşan ürün gamını tamamlamak. 2030'a kadar, ortak platform kullanarak toplam 1 milyon adet araç üretmeyi hedefliyor.