Güncel

Ünlü influencer Ece Ronay, güzellik merkezinden aylık 150-200 bin TL kazandığını açıkladı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ünlü olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılırken aylık gelirini açıkladı ve devasa rakamlar kazanmadığını belirtti.

Abone Ol

Müge ve Gülşen' le 2. Sayfa programına konuk olan ünlü influencer Ece Ronay 2 yıl önce açtığı güzellik merkeziyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çok fazla kazanmadığını kazandığı para ile de hala borçlarını kapattığını söyleyen Ronay varımı yoğumu bu işe harcadım dedi.

Dilan ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından gözler diğer influencer'lara çevrildi. Bazı influencerlar hesaplarını kapattı, bazıları altınlarının sahte olduğunu açıkladı, bazıları da tv kanallarına çıkıp açıklama yaptı.

Çıktığı programda sunucunun "Güzellik merkeziişinde bu kadar para var mı? " sorusuna Ece Ronay;  Ben kendi açımdan konuşabilirim çünkü kendi ticaretimi biliyorum. Bende öyle bir para yok, benim kazandığım  öyle bir para yok baktığınız zaman bende ülkenin tanınan fenomenlerinden biriyim. Bende güzel satışalar yapıyorum güzel paralar kazanıyorum ama devasa boyutta kesinlikle değil...

Sunucu daha sonra Ece Ronay' a ayda takriben ne kadar kazanıyorsun sorusunu sordu. Ronay ; Şirketini açalı daha 1 sene bile olmadığını, kuruluş borçlarını ödediğini güzellik merkezini açarken kredi kullandığını belirtti. İşletmesi için fenomenlik döneminden gelen yaklaşık 5 milyon TL değerindeki ev ve arabasını sattığını da belirtti. 

İşlerindeki kazancının dönem dönem değiştiğini belirten Ronay yaz aylarından ziyade güneşin olmadığı sonbahar kış mevsimlerde daha çok kazandıklarını belirtti. Ve giderlerinin çok fazla olduğunu da söyleyen fenomen; aylık bana 150 - 200 bin TL bırakırsa seviniyorum dedi.