Adana’da yaşanan korkunç olayda bir kadının öldüğü, üç kişinin yaralandığı ortaya çıktı. Olayın faili olarak tespit edilen uzman çavuş, eşini, bacanağını ve yoldan geçen iki kişiyi vurduktan sonra polisle çatışmaya girdi. Yaralı halde kaçan uzman çavuş her yerde aranıyor.

Mardin’de öğretmen olarak görev yapan 29 yaşındaki Hatice Ç., yine Mardin’de uzman çavuş olarak görev yapan 27 yaşındaki eşi Gökhan Ç. ve Hatice Ç.’nin kardeşinin eşi Murat Akdöker ile birlikte araçla Adana’daki Güney Kuşak Bulvarı’na geldi. Araç içerisinde şahıslar arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gökhan Ç., silahını çekerek dehşet saçtı.

Silahı gören Hatice Ç., kaçmaya çalışırken eşi Gökhan Ç. tarafından vuruldu. Bu sırada bacanağı Murat Akdöker de Gökhan Ç.’nin kurşunlarına hedef oldu. Olay yerinde bulunan ve durumu gören vatandaşlar polise haber verdi. Gökhan Ç., kaçan eşinin peşinden ateş açarak yoldan geçen iki kişiyi de yaraladı.

Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri ile Gökhan Ç. arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında uzman çavuş Gökhan Ç. vurularak yaralandı ancak yaralı halde kaçmayı başardı. Olay sırasında genç kadın Hatice Ç. hayatını kaybederken diğer yaralılar hastaneye kaldırıldı. Çıkan çatışma sırasında bir polis aracına da kurşun isabet etti.

Bankada parası olanlar dikkat: Aylık getiri belli oldu! Bankada parası olanlar dikkat: Aylık getiri belli oldu!

Olayın ardından yapılan incelemelerde, genç kadının daha önce eşi Gökhan Ç. hakkında şikayetçi olduğu ve uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve Gökhan Ç.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.