Vakıflar Genel Müdürlüğü sözlü sınav ile; mühendis, sosyal çalışmacı ve koruma ve güvenlik görevlisi alımı olacağını paylaştı. BBunun dışında sözlü sınava gerek duyulmadan büro personeli, avukat ve destek personeli alımı yapılacağı da vurgulandı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan ilana, toplam 122 sözleşmeli personel alınacak.

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş'tan emekli zammı açıklaması: Çok ince bir çalışma gerçekleştirildi AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş'tan emekli zammı açıklaması: Çok ince bir çalışma gerçekleştirildi

ALIM YAPILACAK İLLER VE KONTENJANLAR
Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan sözleşmeli personel alımı ilanı; İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer birçok farklı kentte yapılacak. İşte alım yapılacak o iller;


BAŞVURU TARİHLERİ

Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımı ilanına başvurular, 29 Mayıs 2024 tarihinde yani bugün başlamış oldu. Son başvuru tarihi ise, 9 Haziran 2024 olarak açıklandı.

Diğer bir yandan Vakıflar Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyenlerin, başvuru şartlarını incelemeleri isteniyor. Yani her pozisyon için farklı kriterler dikkat alınıyor. Söz konusu ilana yönelik şartlara Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.