Vatandaşların talepleri toplanıyor

Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, hizmetlerin aksatılmaması gerektiğine dikkat çekti ve acil sorunların çözümünde tasarruf bahanesinin öne sürülmemesi gerektiğini belirtti. Belediye yönetiminin hangi partide olduğunun önemli olmadığını ifade eden Erdoğan, "Vatandaşın hizmet talebini çözeceksiniz. Bahane üretmeyeceksiniz. Vatandaşa ‘yok’ yok. Geri çevirmeyeceksiniz" dedi.

İl başkanları sorunları iletti

Toplantıda, birçok il başkanı kendi bölgelerindeki eksiklikleri ve sorunları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti. Örneğin, Bitlis İl Başkanı, Mutki ilçesine bir hastane yapılması gerektiğini ve doğalgaz konusunda zorluklar yaşandığını ifade etti. Erdoğan, bu taleplere yönelik olarak, "İlçenin nüfusu az. Ortalama 50 yataklı bir hastane yapalım, bu daha makul olur. Bu kadar tasarruf ettiğimiz yerde bunun fazlası israf sayılır" yanıtını verdi.

Altının tahtı elden gidiyor! 11 yılın zirvesinde... Yatırımcıların yeni gözdesi Altının tahtı elden gidiyor! 11 yılın zirvesinde... Yatırımcıların yeni gözdesi

Talepler CİMER ve AK Parti sayfasında toplanıyor

Erdoğan, vatandaşların sorunlarını doğrudan iletebilmeleri için CİMER ve AK Parti iletişim sayfasının kullanılabileceğini belirtti. CİMER başvuru sayfası ve AK Parti'nin resmi iletişim kanalları, vatandaşların taleplerini ve şikayetlerini iletmeleri için açık durumda.