Kuvvetli Yağış ve Sel Riski

Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları ve iç kesimlerde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Bu bölgelerde ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Fırtına Beklentisi 

Marmara ve Karadeniz'in iç kesimlerinde, ayrıca Doğu Anadolu'nun kuzeyinde kuvvetli rüzgarlar esmesi bekleniyor. Rüzgarın saatte 40-70 kilometre hızla esmesi nedeniyle oluşabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem taşıyor.

Karbolu

Yüksekova'da Yoğun Kar Yağışı ve Sis 

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı ve sis, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışının etkisiyle ilçe beyaza bürünürken, sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Belediye ekipleri, yol temizleme çalışmalarına başladı.

On İl İçin Sarı ve Turuncu Kodlu Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yayınladı. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşların, olası risklere karşı tedbirli olmaları gerektiği özellikle vurgulandı.

Gram Altın Rekor Kırdı! Almalı mı, Satmalı mı? Gram Altın Rekor Kırdı! Almalı mı, Satmalı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), olası durumlara karşı gerekli önlemleri aldığını ve öğle saatlerinden itibaren beklenen fırtınaya hazır olduğunu duyurdu. Karadeniz bölgesinde ise saatte 105 kilometreye ulaşan fırtına beklentisi nedeniyle ekstra tedbirler alınması gerekiyor.