İYİ Parti'den istifa ederek yeni bir parti kurma hazırlığına girişen Yavuz Ağıralioğlu, partisinin ayrıntılarını yarın Ankara'da duyuracak. Partinin isminin henüz açıklanmadığı bu süreçte, Ağıralioğlu bir paylaşımda bulunarak partisinin ilk marşını tanıttı.

Marşın sözlerinde, “Ayırmadan hiç kimseyi, kayırmadan hiç kimseyi, kırıp dökmeden hiç kimseyi memleketi bir ve beraber edebilme irademizin partisini kuruyoruz” ifadeleri dikkat çekti. Ağıralioğlu, bu marşla birlikte siyaset arenasında yeni bir soluk getirmeyi amaçladığını vurguladı.

Tanıtım Toplantısı 28 Ekim’de

İYİ Parti'nin genel seçimlerde aldığı kararlara tepki göstererek istifa eden Ağıralioğlu, o süreçte parti kurma hazırlıklarına başlamıştı. Hazırlıkların tamamlandığı belirtilirken, partinin tanıtım toplantısının 28 Ekim'de Ankara'da yapılacağı duyuruldu.

Ağıralioğlu, sosyal medya hesabından kendisini destekleyenlere çağrıda bulunarak, “Partimizin tanıtım toplantısına 'Ben Varım!' diyen herkesi bekliyoruz. Yolda gelirken dinlemeniz için de ilk marşımızı paylaşılıyoruz” dedi. Marşın klibi 3 dakika 58 saniye uzunluğunda olup, dikkat çeken sözlerle desteklendi.

Altın fiyatları geriledi! İşte 28 Ekim güncel çeyrek, gram, tam altın fiyatları Altın fiyatları geriledi! İşte 28 Ekim güncel çeyrek, gram, tam altın fiyatları

Yeni Bir Mücadeleye Davet

Klibin sonunda halka seslenen Ağıralioğlu, "Sizi 29 Ekim'de (yarın) ilanını yapacağımız partimizin kuruluşuna davet ediyoruz" ifadelerini kullanarak şunları kaydetti:

“Benim aziz milletim, tarih boyunca başına gelen nice zorluklarla kendi iradesiyle baş edebilmeyi bilmiş, 2024 yılında yaşadığı hiçbir sıkıntıyı hak etmemiş, onca derdine rağmen merhametini terk etmemiş, ümidini kaybetmemiş, sizin için yalnız size bağlı olarak bir memleket geleceğini inşa edebilmek kastıyla arkadaşlarımla beraber yeni bir mücadeleye başlıyoruz.”