Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin hava durumu önümüzdeki günlerde değişiklik gösterecek. Kars ve Ardahan çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olurken, diğer bölgelerde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Aynı zamanda, ülke genelinde hava sıcaklığının artacağına dair uyarılar yapıldı.

Kredi kartları için bir devir sona eriyor. 81 ildeki tüm bankalara yeni talimat verildi Kredi kartları için bir devir sona eriyor. 81 ildeki tüm bankalara yeni talimat verildi

Kuzey kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı belirtilirken, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebileceği tahmin ediliyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak.

Hava sıcaklığı açısından da dikkat çeken bir durum var. Ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinde hava sıcaklığının mevsim normallerine uygun seyredeceği öngörülüyor. Ancak, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinin üzerinde sıcaklık değerleri bekleniyor.