Gani Müjde tarafından kaleme alınan senaryo, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Adile Naşit'in hayatını beyaz perdeye taşıyacak. Film, Naşit'in sadece ailesiyle olan ilişkilerini değil, aynı zamanda ünlü dostlarıyla biriktirdiği anılara da odaklanacak. Bu kapsamda, Müjde Ar, Ayşen Gruda, Kartal Tibet, Perran Kutman gibi usta isimler, Adile Naşit'in yakın çevresindeki önemli figürleri canlandıracak.

Bakan Şimşek: Yeni Vergi Paketi Dar Gelirli Vatandaşı Kapsamıyor Bakan Şimşek: Yeni Vergi Paketi Dar Gelirli Vatandaşı Kapsamıyor

11 Aralık 1987'de hayatını kaybeden Adile Naşit'in yaşamına dokunan film, onun hayat hikayesini ve sinema kariyerini detaylı bir şekilde aktaracak. Naşit'in oğlu ve ailesiyle olan ilişkilerinden tutun da, Yeşilçam'ın altın günlerinde birlikte çalıştığı isimlerle paylaştığı anılara kadar geniş bir perspektife sahip olacak.

Ocak ayında başlaması beklenen çekimlerle birlikte, "Adile" filmi, izleyicilere Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızının hayatına dair dokunaklı bir yolculuk sunmayı hedefliyor.