Güncel

Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Müjde Ar Acilen Ameliyata Alındı

Gerçek adı Kamile Suat Ebrem olan pek çok filmde sahne alan Yeşilçam'ın usta ismi Müjde Ar, kalp ameliyatı geçirdiği duyurdu. Damarlarının yüzde 95’nin tıkalı olduğu belirtilen Ar, acilen ameliyat masasına alındı. Usta oyuncu operasyonun ardından sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Abone Ol

Yeşilçam'ın uysta oyuncusu Müjde Ar sessiz ve sakin bir şekilde hayatına devam ediyor. 1975 yılında Aşk-ı Memnu dizisindeki ‘Bihter’ karaketeriyle şöhret asamaklarını bir anda tırmanan ve ‘Ah Güzel İstanbul’ , ‘Şalvar Davası’ , ‘Fahriye Abla’ gibi birçok filmde oynayan Müjde Ar, yaşadığı sağlık problemiyle sevenlerini korkuttu. 

ACİLEN AMELİYATA ALINDI

Uzun zamandır herhangi bir projede bulunmayan ancak gündemdeki programlar hakkında değerlendirmelerde bulunan Müjde Ar’dan hayranlarını üzecek haber gldi. Paylaşılan bilgilere göre Ar; ciddi bir kalp ameliyatı geçirdiğini açıkladı.

'NE SİGARA NE DE ALKOL İÇERİM'
Damarlarının yüzde 95’inin tıkalı olduğu belirlenen ve acilen ameliyat olması gerekn oyuncu, operasyonun 2 saat sürdüğünü paylaştı. Sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunana Ar, “Ne sigara içerim ne de alkol kullanırım, diyabete bağlı gelişmiş. Eşim Ercan, check-up'a gitmişken ben de halsizliğimi dile getirdim. Tektikler sonucu çok acil müdahale edildi” ifadelerine yer verdi.