İhtiyaç kredisi kullanacak olanlar için sevindirici haberler var: Bankalar, sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımını mümkün kılıyor. Bu kredi fırsatından yararlanmak isteyenler, bankaların belirlediği limitler ve ödeme koşulları hakkında bilgi alabilirler. Başvurularını internet üzerinden veya mobil bankacılık hizmetleri aracılığıyla da tamamlayabilirler.

Milli Eğitim Bakanlığına Yürüyen CHP'li Vekiller Tulum Peyniri İstedi Milli Eğitim Bakanlığına Yürüyen CHP'li Vekiller Tulum Peyniri İstedi

İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bazı bankalar ve ödeme koşulları:

Akbank: Akbank müşterilerine 20 bin TL faizsiz kredi imkanı sunuyor. Kredi çekenler, çektikleri tutarı 6 ay içinde ödeyecekler.

QNB Finansbank: QNB Finansbank, yeni müşterilere özel 10 bin TL faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Ayrıca kamu çalışanlarına özel kampanyasında kredi ödemelerinin 3 ay ertelenebileceği duyuruldu.

Garanti BBVA: Garanti BBVA, 10 bin TL sıfır faizli kredi kullanımı sağlarken, 15 bin TL de faizsiz taksitli avans fırsatı sunuyor. Kampanya için 30 Nisan'a kadar başvurulabileceği belirtiliyor.

İş Bankası: İş Bankası müşterilerine 15 bin TL avans fırsatı sunuyor. Kampanya da 30 Nisan'da sona erecek.

Denizbank: Denizbank, yeni müşterilere yüzde 1.99 faiz oranı ile kredi kullanımı sunuyor. Kampanyada 6 aylık vade sınırı bulunuyor.

Ayrıca, limitlerin ihtiyacı karşılamadığı durumlarda farklı bankalardan faizsiz kredi başvurusu yapılarak limitin arttırılabileceği unutulmamalıdır. Ancak, faizsiz kredilerde ödemelerin 6 ay ile sınırlı olduğu unutulmamalıdır.