Prof.Dr. Görür: Çok endişe ettiğim bir yer var! Prof.Dr. Görür: Çok endişe ettiğim bir yer var!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunan bir özel lisede, 17 yaşındaki Iraklı bir öğrenci, okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla vurarak öldürdü. Olay, okul içerisinde yaşandı ve kısa sürede polis ekipleri tarafından şüpheli yakalandı.

Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Y.K. adlı öğrenci, iddiaya göre kendisini okuldan attığını iddia ettiği müdür İbrahim Oktugan'ın odasına girerek üç el ateş etti ve ardından kaçtı. Silah seslerini duyan diğer öğretmenler durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan okul müdürünü hastaneye kaldırdı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Y.K.'nın, disiplin suçları nedeniyle okuldan atıldığı ve 5 ay sonra intikam amacıyla okula geri dönüp müdürü vurduğu belirtiliyor. Şahitler, okul müdürünün disiplinli biri olduğunu ve bu olayın kendilerini şaşırttığını ifade etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili olarak açıklama yaptı ve şüpheli Y.K.'nın yakalandığını duyurdu. Y.K.'nın, "Taksirle Yaralama" ve "6136 SKM" suçlarından kaydının olduğu ve adli sürecin başlayacağı belirtildi.