Uzmanlar paylaştı; emekli aylıklarına yıl sonu zammı ne kadar olacak? Uzmanlar paylaştı; emekli aylıklarına yıl sonu zammı ne kadar olacak?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 45 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen "Gürz-23" operasyonlarında toplam 216 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı açıklamada, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Batman, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tokat, Yozgat ve Yalova'da gerçekleştirilen operasyonların Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda yapıldığını belirtti.

Yerlikaya, yakalanan şüphelilerin geçmişte örgüt içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösterdiklerinin ve örgüte finans sağladıklarının tespit edildiğini aktardı. "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz," diyen Yerlikaya, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıkları ve başarılı operasyonları gerçekleştiren polis ekiplerine teşekkür etti.