AK Parti bundan 23 yıl önce siyaset adımları attı. Peş peşe yer aldığı seçimlerde oy oranlarını iki katına çıkararak, liderliği sırtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugünden sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" şeklinde konuştu.

Ülkemiz pek çok yeni projeye AK Parti sayesinde kavuştu.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, şehir hastaneleri, İstanbul Havalimanı, savunma sanayii projeleri ve çok sayıdayeni girişim beraberinde geldi.

MEB  Tarafından Ünlü Oyuncuların Rol Aldığı "Velivizyon" Platformu Tanıtıldı MEB Tarafından Ünlü Oyuncuların Rol Aldığı "Velivizyon" Platformu Tanıtıldı

BÜYÜK BİR KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENECEK

AK Parti 23. kuruluş yıl dönümünü kutlamak için çalışmalaına hız kesmeden devam ediyor. Bu yılın etkinlik sloganı "Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti" olarak açıklandı.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı çalışmalarını sonlandırdı. Bakanlar, milletvekilleri, MYK üyeleri ve kurucuların da yer alacağı büyük bir kutlama programı gerçekleştirilecek. Yaklaşık olarak 1500 kişiye davetiye dağıtıldı. Etkinlikte sanat ve spor camiasında olan ünlü isimlerin de yer alacağı değerlendiriliyor.

GAZZE ÖNEMLİ BAŞLIKLAR ARASINDA 

Kutlama AK Parti Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Etkinlikte Gazze'de bir süredir devam eden insanlık dramı üzerind durulacak. Programda Gazze önemli başlıklar arasında yerini alacak.

Ankara'da düzenlenen kutlamaya bağlı kalınarak bütün illerde de etkinlikler yapılacağı belirtildi. AK Parti teşkilatları 81 ilde tek tek özel kutlama yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kuruluş yıl dönümünde açıklamalarda bulunacak. 23 yıllık sürece yönelik detaylara yer verecek, Türkiye Yüzyılı hakkında beklyen yeni projeleri anlatacak.