Güncel

AK Parti'nin, Ankara Adayının Açıklanacağı Tarih Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da 11’i büyükşehir, 15’i il belediyesi ile beraber toplamda 26 ilin belediye başkan adaylarını ilan etmişti. Şimdi merak edilenler listesinin en üst sırasında ise Ankara yer alıyor.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkanı, 15 Ocak’ta Ankara’da olmak üzere geride kalan 19 büyükşehir belediye başkan adaylarını ilan edecek.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağına yüksek ihtimal veriliyor.

Genel Başkan Altınok, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama henüz yapmadan “fiilen” kentte hız kesmeden çalışmalara adım attı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Ocak’ta paylaşacağı isimler arasında yer alan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ. Dağ, Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı olacağı konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak mevcut Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü açıklayacağı tahmin ediliyor. 

AK Parti kulislerinde ise Kahramanmaraş, Adıyaman olmak üzere deprem bölgesindeki belediye başkanların da değişikliğe gideceği değerlendiriliyor.