Birecik'te geçtiğimiz yıl başlayan bir husumet, kanlı bir cinayetle sonuçlandı. 17 yaşındaki S.K., akaryakıt istasyonunda çalışmakta olan 42 yaşındaki Abdullah Kabakulak'ı bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından S.K., elindeki kanlı bıçakla tehditler savurduğu bir video çekip paylaştı.

Olay, Birecik ilçesi Urfa Kapısı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, iki çocuğun kavgası nedeniyle geçen yıl akraba iki aile arasında husumet başlamıştı. Husumet sonucu S.K., Abdullah Kabakulak'ın çalıştığı akaryakıt istasyonuna giderek onu bıçakladı ve ardından kaçtı. Aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Kabakulak, kaldırıldığı Birecik Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kanlı Cinayet Bıçağıyla Video Çekip Tehditler Savurdu

Naci Görür'den o il için kritik uyarı: 'Dikkatli olmalıyız' Naci Görür'den o il için kritik uyarı: 'Dikkatli olmalıyız'

Cinayetin ardından, S.K. elindeki kanlı cinayet bıçağıyla ilçe merkezinde dolaşarak tehditler savurdu ve bu anları videoya çekti. Videoda, "İntikamımı aldım. Elimdeki kanı görün. Babanızı öldürdüm, sizi de öldüreceğim" şeklinde konuştu. Kan donduran olay sonrası polis harekete geçerek katil zanlısını yakaladı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.