Güncel

Altında tarihi rekor geliyor! İslam Memiş o tarihi işaret etti

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni paylaşılacak veriler öncesi altın yatırımı yapacaklara önemli uyarılarda bulundu. Memiş, tarihi seviyeyi paylaşarak, o tarihi işaret etti. İşte dikkat çeken açıklamalar...

Abone Ol

Altın yatırımcılarının yakından mercek altına aldığı altın fiyatlarında sıcak gelişmeler yaşanıyor. İslam Memiş, ABD'den paylaşılacak verinin piyasaların üzerindeki etkisini belirterek, özellikle düğünü yapmak isteyenleri kritik açıklamalarda bulundu. 'Bugün bu eşiği aşarsak yeni zirveler görebiliriz' olduğunu belirtenMemiş, gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı için yeni seviyeleri paylaştı.

"BANT ARALIĞIMIZ DEĞİŞTİ"

Finans uzamnı İslam Memiş, ABD'den paylaşılacak verinin de büyük önem taşıdığını belirtti.

İslam Memiş'in, açıklamaları şu şekilde:
"Bugün de ÜFE verisi var ABD'de. ÜFE'yi gördükten sonra daha sağlıklı yorum yapabiliriz ancak bant aralığımız değişti, onsta 2350-2400 iken 2400-2450 dolar oldu. Altın fiyatlarının yükselme sebebi Fed'in eylülden itibaren faiz indirimine başlayacağını fiyatlaması. Bu coşkuyu piyasalar satın almaya başladı" dedi.

İŞTE BEKLENEN YENİ TARİHİ REKORLAR..

"Gram altın serbest piyasalarda 2550-2565 lira. Kapalıçarşı'da 2567 liraya kadar yükseldi. Gram altın tarafında yıl sonuyla ilgili beklentimiz 3000-3500 lira aralığı.

Çeyrek altında 5000, yarım altında 10 bin, tam altında 20 bin lira beklentilerim var.

DÜĞÜNÜ YAPACAKLARI İLGİLENDİRİYOR!
Düğün takısı olanlar da dikkat. Altınlarınıza sahip çıkın. 3000'i kırdıktan sonra beklentimiz gerçekleşti diyebileceğiz. Elinde altın olan satış için acele etmemeli" ifadelerine yer verdi.