Ankara Barosu'nun 68. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Mustafa Köroğlu, yeniden baro başkanlığına seçildi. Seçimde, baroya kayıtlı 14 bin avukat oy kullandı ve bunların 13 bini geçerli sayıldı. Oylama, Atatürk Spor ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti ve sabah saat 09.00'da başlayan oy verme işlemi, 17.00'de sona erdi.

Başkanlık için Mustafa Köroğlu'nun yanı sıra 100. Yıl Demokratik Sol Avukatlar'dan Bülent Yücetürk, Ankara Barosu Değişim Grubu'ndan Mehmet Zeki Kaplan, Avukat Hakları Grubu'ndan Ebru Dönmez, Mücadeleci Avukatlar Grubu'ndan Coşkun Özgür Piroğlu, Özgürlükçü Çağdaş Avukatlar'dan Doğukan Tonguç Cankurt, Türk Milliyetçi Avukatlar Grubu'ndan Hakan Erdem ve bağımsız aday İbrahim Akın da başkanlık için yarıştı.

Araç satışlarında yeni dönem! Sistem komple değişti, yeni yılda zorunlu olacak Araç satışlarında yeni dönem! Sistem komple değişti, yeni yılda zorunlu olacak

Genel kurulda baro başkanının yanı sıra, 10 kişilik yönetim kurulu, 5 kişilik disiplin kurulu, 3 kişilik denetleme kurulu ve Türkiye Barolar Birliği delegeliği için 7 isim belirlendi.