Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi’nde araç park etme yüzünden çıkan tartışma, şiddet olayına dönüştü. Güllük Camii İmamı İbrahim Bircan (57), aracının önünün kapalı olması nedeniyle park yerinde beklemeye başladı. Araç sahipleriyle tartışmaya giren Bircan, iddialara göre 2-3 kişilik bir grup tarafından tekme, yumruk ve taşlarla darp edildi.

Aw316947 09 Jhfp

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Şanlıurfa'da Şenyaşar ve Yıldız ailelerini barıştırdı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Şanlıurfa'da Şenyaşar ve Yıldız ailelerini barıştırdı

Olayın Görgü Tanığı Kızı O Anları Kaydetti

Olay, Bircan’ın evinin önünde gerçekleşirken, saldırıya şahit olan kızı, gruba “yapmayın” diyerek yalvardı ve cep telefonuyla kayda aldı. Kızının tüm çabalarına rağmen saldırganlar Bircan’ı yere düşürdü ve yerde de vurmaya devam etti. Yüzünden yaralanan imam, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Şikayetçi Oldu

Tedavi altına alınan İbrahim Bircan, kendisine saldıran kimliği belirsiz şahıslardan şikayetçi oldu. Emniyet ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.