Akaryakıt sektöründe fiyat artışlarına bir yenisi daha eklendi. 12 Temmuz tarihi itibarıyla motorin fiyatlarına yapılan zamla birlikte, litre başına 1,08 TL artış gerçekleşti. Böylece motorin fiyatı 26,30 TL seviyesine yükseldi. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik olmadı.

Son dönemde döviz kurlarındaki yükselişin etkisiyle akaryakıt fiyatlarında artışlar sıkça yaşanıyordu. 10 Temmuz itibarıyla ise benzin ve motorin fiyatlarına KDV artışından kaynaklanan bir zam yapılmıştı.

Yıl başında benzin litre fiyatları 21,14 TL iken, motorin litre fiyatları 23,50 TL seviyesindeydi. Son zamla birlikte motorin fiyatları yıl başına göre yaklaşık olarak yüzde 12 oranında bir artış kaydetti.

 

Ev Sahipleri ve Kiracılar Dikkat! Yargıtay'dan Emsal Karar: Kira Artışında Özel Hüküm Kriteri Getirildi Ev Sahipleri ve Kiracılar Dikkat! Yargıtay'dan Emsal Karar: Kira Artışında Özel Hüküm Kriteri Getirildi

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi