Vücutta biriken kirli kanı temizleme görevini üstlenen akciğerler için geliştirilen 3 malzemeli formül, akciğerleri yeni doğmuş seviyesine ulaştırmayı hedefliyor.

Bilim dünyası tarafından da şaşkınlıkla karşılanan kür ile akciğerleri temizlemek mümkün. 

Son yıllarda yapılan araştırmaların ardından, soğan ile etkileşime giren zerdeçal ve zencefilin hayatları değiştirdiği öğrenildi.

 Sigara ve alkol gibi zararlı alışkanlıklar, sağlıksız beslenme ve hava kirliliği gibi durumlar nedeniyle yıpranan akciğeri temizleyen kürün, tarifi ise şu şekilde:

MALZEMELER
Zerdeçal (Bakteri, kanser ve virüsleri yok eden vitaminler, omega 3 asitleri ve mineralleri barındırır.)
Soğan (Kanser, solunum sorunlarını ve kötü huylu tümörlerin tedavisinde kuvvetlidir.)
Zencefil (Akciğerlerde biriken mukusları yok eder.)
 

YAPILIŞI:

Az miktarda şekeri su kaynattıktan sonra zencefil ve doğranmış soğanları parçalayarak ilave edin. Bu malzemeleri bir süre kaynatın. Kaynayan malzemelerin altını kısın ve zerdeçal ilave edin. Su miktarı yarıya inene dek kaynatmaya devam edin.  Kaynakdıktan sonra karışımı süzün ve sıvıyı bir şişe ya da kavanozun içine alın.  Bir kaba aldığınız karışımı soğumaya bırakın ve buzdolabına koyun. Bu kürü üç gün boyunca tüketin. İnanılmaz etkilerini kısa sürede göreceksiniz.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi