Güncel

ATA AÖF Mezuniyete Üç Ders Sınavı Giriş Yerleri Belli Oldu

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri için üç ders sınavı giriş belgeleri yayınlandı.

Abone Ol

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin yaz okulu sınavlarının tamamlanmasının ardından, gözler Atatürk Üniversitesi'ne çevrildi. Mezuniyete hak kazanabilmek için bekleyen öğrenciler için önemli bir adım atıldı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF), üç ders sınavı giriş belgelerini resmi sitesinde yayınladı.

Öğrenciler, sınav giriş yerlerini öğrenmek için Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin resmi sitesindeki "duyurular" kısmından ya da Öğrenme Yönetim Sistemi (LMS) üzerinden sorgulama yaparak giriş belgelerine ulaşabilirler. Bu belgeler, sınav günü yanında bulundurulması gereken önemli dokümanlardan biridir.

Atatürk Üniversitesi tarafından organize edilen yaz okulu ve mezuniyete üç ders sınavı, 24 Ağustos tarihinde yüz yüze gerçekleştirilecek. Sınava katılacak öğrencilerin, sınav yerlerini kontrol etmeleri ve belgelerinin çıktısını almaları büyük önem taşıyor. Sınav giriş belgesi olmadan sınava katılım sağlanamayacak.

Öğrencilerin, sınav tarihine kadar sınav yerlerini teyit etmeleri ve sınav saatinde belirtilen yerde hazır bulunmaları gerekiyor.