Zamlı Emekli Maaşları Ne Zaman Yatırılacak? Emeklinin Maaş Takvimi Belli Oldu Zamlı Emekli Maaşları Ne Zaman Yatırılacak? Emeklinin Maaş Takvimi Belli Oldu

Kültür Merkezi olarak kullanılan Aziz Vukolos Kilisesi'nde alkollü parti düzenlenmesinin ardından ortaya çıkan görüntülere peş peşe gelen tepkiler üzerine açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, organizasyonun belediye ile ilgisi olmadığını söyledi.

4 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştiği öğrenilen organizasyonun sosyal medyaya düşen görüntülerinde partide içki satışı yapıldığı görüldü. Söz konusu görüntülere peş peşe gelen tepkiler üzerine açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şu ifadeleri kaydetti:

 'Gençlik Festivali' adıyla, içki satışı yapılmayacağı başvurusuyla gerçekleşen organizasyon, Konak Kaymakamlığı ve emniyetten de izinlidir. Organizasyonun belediyemizle ilgisi yoktur. Kiralama şartlarına uymadığı gerekçesiyle tutanak düzenlenmiş, şirketin teminatı iade edilmemiştir."

''BİZİMLE İLGİSİ YOKTUR''

"Bizimle ilgisi olmayan organizasyonun Rum Ortodoks Toplumu'nu incitmesinden son derece üzgünüz. Açıldığından beri onlarca organizasyonun yapıldığı tarihi mekanın bundan sonraki etkinliklerde bu hassasiyetlere dikkat edilerek kullanımı konusunda gerekli özen bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gösterilecektir. Birkaç kez özel izinle burada ayin yapılması, İzmir'de yüzlerce yıldır devam eden yerel hoşgörü ve anlayışın sonucudur. Bu hoşgörü ve anlayışın devamı konusunda bizim irademiz tamdır, herkesin de gerekli hassasiyet ve ihtimamı göstereceğine inanıyoruz."

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi