Kiracıların çilesi bitmiyor: Tahliye taahhütnamesinde 'boş tarih' hilesi Kiracıların çilesi bitmiyor: Tahliye taahhütnamesinde 'boş tarih' hilesi

Fenerbahçe'nin başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu getirmek için somut adımlar atacağını açıkladı. Yıldırım, Cumartesi günü oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için Londra'ya gideceğini belirterek, "Bu hafta sonu ben de Londra'ya gideceğim. Maç bahane. Görüşüp anlaşacağız, Mourinho'yu getireceğiz" dedi.

Fenerbahçe'de şampiyonluk yarışını kaybetmenin üzüntüsü yaşanırken, gözler şimdilerde 9 Haziran'da gerçekleşecek olan kongreye çevrildi. Bu kongrede 2018 yılının rövanşı yaşanacak.

Yıldırım'ın Mourinho hamlesi, seçim vaatleri arasında en dikkat çekici olanı oldu. Eski başkan, Portekizli hocayla cumartesi günü anlaşacaklarını açıkladı. İşte Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar...

"Ben olduğum sürece bizi şampiyon yapmazlar diyen bir başkan adayının aday olmaması lazım. 60 bin üye var, gelin bu kulübe sahip çıkın."

"Biz ikinci olduk, bunlar gece eğleniyor. Biz ikinci olduğumuzda kafamızı yorgana sokup evden çıkmıyorduk. Biz Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız. Şampiyon olma mecburiyetindeyiz."

"Şampiyon olabilmek için, önce iyi takım olması lazım. İyi teknik direktör, iyi yönetim olması lazım. Yönetim var. Teknik direktör olarak da iyi bir teknik direktör getireceğiz."

"Futbol takımımıza en azından 3-4 kaliteli oyuncu transfer edeceğiz. Bu hafta sonu ben de Londra'ya gideceğim. Maç bahane. Görüşüp anlaşacağız, Mourinho'yu getireceğiz."

Cumartesi günü Londra'da Mourinho ile buluşacağını belirten Yıldırım, "Mourinho hem derbiyi hem İstanbulspor maçını izlediğini bana söyledi. Yapılacak transferleri de Cumartesi günü bana söyleyecektir. Kimi isterse alacağız! Onunla konuşup takım hakkında ne gerekiyorsa ona göre hazırlık yapacağız. Ne istiyorsa yapacağız, problem yok. Para sorunu yok bilin. Fenerbahçe'nin her zaman parası vardır" şeklinde konuştu.