Güncel

Bahar Candan ve Seçil Erzan arasında kavga çıktı

Seçil Erzan, aynı koğuşta bulunan Bahar Candan'ın iddialara göre kendisine sürekli "Dolandırıcı" demesinden sitem edince, ikili arasında tartışma yaşandı. İnfaz koruma memurları koğuşta kavgaya tutuşan ikiliye müdahale ederken Erzan'ın, Candan'dan şikayetçi olduğu belirtiliyor.

Abone Ol

Yüksek karlı özel fon vurgununda futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da yer aldığı 29 kişiyi dolandırdığı ileri sürülen Seçil Erzan ile suç örgütünün paralarını aklama suçlamasıyla yargılanan Bahar Candan, haftalardır aynı koğuşta yan yana kalıyorlar.

Yer alan iddialara göre, Erzan ve Candan arasında kavga çıktı.

"SEN DE DOLANDIRICISIN"

Seçil Erzan kendisine sürekli "dolandırıcı" ifadelerini kullanan Bahar Candan'a tepkisini belli etti.

Bu duruma rahatsız olan Erzan, "Sen de dolandırıcılık suçlamasıyla buradasın" ifadesini kullandı.,Bu konuşa sonrası Candan da yüksek bir ses tonuyla "Dolandırıcı, dolandırıcı, dolandırıcı" diye yanıt verdi.

Yükselen seslern ardından koğuşa gelen infaz koruma memurları ikiliyi ayırdı.

TUTANAK TUTULDU

Meydana gelen tartışma sonrası Seçil Erzan, Bahar Candan'dan şikayetçi olduğunu belirtti ve tutanak tutuldu.

Geçtiğimiz yıl tutuklanan Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan'ın sağlık sorunlarından kaynaklı tahliyesine karar verilmesi sonrası sık sık cezaevine kurallarının ihlal etmeye yeltendiği ve uyarılarda bulunulduğu da iddialar arasında yerini koruyor.

Candan geçtiğimiz haftalarda kendisine zarar vermeye çalıştığı gerekçesiyle hastaneye sevk edilmişti. Tedavisi sona eren Bahar Candan tutuklu olarak kaldığı cezaevine yeniden gönderilmişti.