Yeni varyant dünyada hızla yayılıyor: Havaların soğuması ile baskın hale gelecek Yeni varyant dünyada hızla yayılıyor: Havaların soğuması ile baskın hale gelecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mersin'deki yeni Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Toroslar Çocuk Evleri Sitesi'nin açılışında, Narin Güran ve Sıla bebek olayları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, çocukları "insanlığın en değerli hazinesi" olarak tanımlayarak, bu tür olayların kabul edilemez olduğunu belirtti.

Göktaş, bakanlık olarak vatandaşların ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap verebilmek adına Mersin'deki il müdürlüğünün yeni hizmet binasını açtıklarını, aynı zamanda çocukların güvenle büyüyebileceği bir ortam sağlayacak olan çocuk evleri sitesinin de hizmete sunulduğunu söyledi.

Narin Güran ve Sıla bebek gibi trajik olaylarla ilgili olarak, bu tür vakalara asla sessiz kalmayacaklarını vurgulayan Bakan Göktaş, suçluların en ağır cezayı alması için dava süreçlerini yakından takip edeceklerini belirtti.