Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sivas'ta AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda Işıkhan, İsrail'in Filistin'de sürdürdüğü saldırılara değinerek, “Sözlerime, 31 Temmuz'da Tahran'da hain bir saldırıda hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye rahmet dileyerek başlamak istiyorum. Mekanı cennet olsun. Filistin halkına ve tüm İslam alemine başsağlığı diliyorum. İsrail'in, yaklaşık 10 aydır masumların kanını döktüğü bu soykırımların hesabını mutlaka verecektir.

Zulüm ile âbad olanın sonu kötü olur. Bu tarihsel gerçek değişmemiştir. İsrail de bu sonu yaşayacaktır. Türkiye olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Filistin'in haklı davasını savunmaya devam edeceğiz” dedi.

Vergisiz Telefon Alımı Devam Ediyor! İşte Öğrencilerin Tercih Edebileceği Telefonlar Vergisiz Telefon Alımı Devam Ediyor! İşte Öğrencilerin Tercih Edebileceği Telefonlar

Işıkhan, İsrail Dışişleri Bakanı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarına atıfta bulunarak, “Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada İsrail Dışişleri Bakanı, Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi hedef alarak çirkin ifadeler kullandı. Masum kanına batmış birine saldırma cüretinde bulundu. Bu olay, Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşunun bazılarını telaşlandırdığını ve korkuttuğunu bir kez daha gösterdi.

Biz liderimizin yanındayız ve kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın, Cumhurbaşkanımızın etrafındaki milletimizin savunmasını geçme cesaretini gösterenler sonuçlarına katlanmak zorundadır” şeklinde konuştu.