Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakan olduktan sonra ilk kez köyüne ziyarette bulundu ve vatandaşlar tarafından yoğun sevgi ve coşkuyla karşılandı. Bakan Göktaş, 4 Ağustos'ta başlayan Emirdağ Gurbetçi Festivali'ne katılmak üzere memleketi Afyonkarahisar'a geldi. Bakanı, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve AK Parti milletvekilleri de eşlik etti.

64cfd6b6ae0a8f17802513e4

PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman? PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman?

Bakan Göktaş ilk olarak Tez köyüne ziyarette bulundu ve burada akrabaları ve vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaret sonrasında Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici'yi makamında ziyaret eden Bakan Göktaş, daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçti. Burada partililerle bir araya gelirken, dedesi Hasan Malak'ın amcaoğlu Baki Malak ile karşılaştı. Baki Malak, Bakan Göktaş'ın bakan olduğunu öğrenince duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Bakan Göktaş, akrabasına sarılarak hasret giderdi ve duygusal bir atmosferde bulunan Baki Malak'a "Heyecanlandım. Helal olsun valla, Allah razı olsun. Allah bu günleri de gösterdi bana" şeklinde duygularını ifade etti. Bakan Göktaş da akrabasının durumu hakkında bilgi alarak birlikte geçirdikleri anıları paylaştı.