PTT AŞ'nin e-Devlet Kapısı üzerinden sunduğu hizmetler oldukça geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Bu hizmetler arasında "PTTBank", "e-Apostil", "Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS)", "Kayıtlı Elektronik Posta (KEP)", "Filateli, Kişisel Pul", "PTT Kargo", "Hızlı Geçiş Sistemi (HGS)" ve "Telgraf" gibi birçok önemli hizmet bulunuyor.

PTTBank hizmetleri

PTTBank hizmetleri kapsamında kullanıcılar, "MTV Ödemesi", "Yakıt Gaz Sistemi Sorgulama", "Kullanıcı İşlemleri", "Araç Kilometre Sorgulama", "Su-Telefon (GSM)-Doğalgaz-Elektrik Ödemeleri" ve "HGS ve Havale İşlemleri" gibi işlemleri kolaylıkla yapabiliyor.

HGS hizmeti devrede

HGS kullanıcıları için de birçok işlem e-Devlet Kapısı'nda erişilebilir durumda. Bu hizmetler arasında "Gerçek veya Tüzel Kişi Bakiye Yükleme", "İptal Başvurusu", "Geçiş Bilgileri Sorgulama", "İhlalli Geçiş Bilgileri Sorgulama" ve "Hesap Bilgileri Sorgulama" gibi işlemler yer alıyor. Temmuz ayından itibaren HGS kullanıcıları için gerçek veya tüzel kişi ile plaka güncelleme ve plaka sıfırlama başvuruları da e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

MEB'den üniversite tercih sürecine rehberlik: Ebeveynlere özel kılavuz yayımlandı MEB'den üniversite tercih sürecine rehberlik: Ebeveynlere özel kılavuz yayımlandı

PTT'nin e-Devlet üzerinden sunduğu diğer önemli hizmetler arasında "Kayıtlı Gönderi Takibi", "Posta Kodu Sorgulaması", "Talep Öneri Şikayet Başvurusu ve Takibi", "PTT KEP Hesabı Online Başvuru", "PTT Üzerinden Yapılan Kurum Ödemeleri Sorgulama ve Hesaba Aktarma", "En Yakın PTT İş Yerini Sorgulama", "Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) Evrak Doğrulama" ve "Bireysel Ön Kabul Başvurusu" bulunuyor.