Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Yeni Vergi Düzenlemesi Meclis'e Sunuldu: İşte Madde Madde Değişiklikler Yeni Vergi Düzenlemesi Meclis'e Sunuldu: İşte Madde Madde Değişiklikler

Toplantıda, ihracatın desteklenmesi, Eximbank ihracat kredileri, ve teknoloji girişimciliği ekosisteminin güçlendirilmesi gibi konular ele alındı. Ayrıca, Mesleki ve Teknik Eğitim Politika Belgesi'nin görüşülmesiyle birlikte Orta Vadeli Program ve 12. Kalkınma Planı süreci Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından geliştirilen sistem üzerinden denetlenecek. Toplantı sonrasında yazılı bir açıklama yapılması bekleniyor.