Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan art arda açıklamalar yapıldı. Ancak dikkat çeken bir detay, bu açıklamalarda Narin'in ailesine başsağlığı dileklerinde bulunulmaması oldu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın Açıklaması:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin Güran'ın cesedinin bulunduğunu duyurdu ve "Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun," ifadesini kullandı. Yerlikaya'nın açıklamasında aileye doğrudan başsağlığı dileğinde bulunulmadı.

Nakillerde Sınıf ve Öğretmen Seçimi Şartları Değişti: Veliler İçin Yeni Düzenlemeler Nakillerde Sınıf ve Öğretmen Seçimi Şartları Değişti: Veliler İçin Yeni Düzenlemeler

Adalet Bakanı Tunç'un Açıklaması:

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayın acısına değinerek, "Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir," dedi. Tunç'un açıklamasında da aileye başsağlığı mesajı yer almadı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'ın Açıklaması:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise, "Diyarbakır Bağlar'da kaybolan evladımız Narin'in maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Başımız sağ olsun. Narin yavrumuzun mekanı cennet olsun. Sorumluların en ağır cezayı alması için Bakanlık olarak sürecin bizzat takipçisi olacağız," şeklinde bir açıklama yaptı. Bakan Göktaş'ın mesajında da aileye yönelik bir başsağlığı dileği bulunmadı.