Güncel

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu: Ekrem İmamoğlu yüzünden sokağa çıkamıyorum

Geçtiğimiz günlerde CHP Belediye Başkanları toplantısında Ekrem İmamoğlu ile karşı karşıya gelen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, konuk olduğu canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ateş püskürdü.

Abone Ol

Hafta sonu CHP Belediye Başkanları toplantısında sert tartışmalar yaşayan ikilinin arasında hakaretler havada uçuştu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı sert tartışma ile gündeme gelen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, TV100 canlı yayınına konuk oldu.

Konuk olduğu programda İmamoğlu ile yaşadığı tartışmayı aktaran Kerimoğlu, sunucunun  "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu başarılı buluyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Ekrem Bey reklam, tanıtım, lansman, PR'da oldukça başarılı, yabancı dil hakimiyeti de var."

EKREM İMAMOĞLU İLE YAŞADIĞI TARTIŞMA

Hafta sonu gerçekleşen CHP Belediye Başkanları toplantısında yaşananları aktaran Bülent Kerimoğlu, şunları kaydetti:

 "Kürsüye davet edilirken İmamoğlu 'En son ben konuşacaktım, benden sonra konuşmacı olmayacaktı. Bakırköy'de sokağa çıkacak yüzü olmayanlara neden söz veriyorsunuz?' dedi. Bakırköy'ün en önemli caddesi olan İstanbul Caddesi'nin 4 yıldan beri devam eden düzenlemesinden ve trafik kaosundan dolayı sokağa çıkamıyorum." 

İBB BAŞKANLIĞINA ADAY OLMAK İSTERİM

İBB adaylığına sıcak baktığını açıklayan Bülent Kerimoğlu şöyle konuştu:

 "Partimizde gerek milletvekilliği, Belediye Başkanlığı, PM üyeliğinin dile getirilmesi çok olağan bir olaydır. Şu anda kongre sürecindeyiz, önümüzdeki günlerde Kurultay olacak. Tüzük değiştiğinde, üyeye dönük bir ön seçim söz konusu olduğunda, İBB başkanlığı için yapılacak bir ön seçimde aday olmak istediğimi ifade ettim."