Emeklilerin aklında tek soru: Zam kök maaşa mı yoksa en düşük emekli maaşına mı yapılacak? Emeklilerin aklında tek soru: Zam kök maaşa mı yoksa en düşük emekli maaşına mı yapılacak?

Mersin’in Tarsus ilçesinde, 5 yaşındaki bir kıza cinsel istismar girişiminde bulunan 37 yaşındaki M.K., vatandaşlar tarafından dövülüp polise teslim edildi.

Olay, İncirlikuyu Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşandı. M.K., motosikletle komşusunun kızını kırsal bir alana götürüp istismar etmeye çalıştı. Bu sırada bölgede içki içen bir grup, M.K.'yi fark ederek müdahale etti ve ardından polise teslim etti.

Gözaltına alınan M.K., hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Gece saatlerinde, M.K.’nin evinin bulunduğu sokakta polis güvenlik önlemleri aldı. Küçük kız, psikolog gözetiminde ifadesine başvurulurken, ailesi M.K.'dan şikayetçi oldu.

Mahalle Muhtarı Murat Ulukanoğlu, “Mahallemizde yaşanan bu taciz olayı, hem bizleri hem de Tarsus halkını derinden üzdü. Emniyet ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor ve gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Aileleri sakin olmaya davet ettik. Bu tür olayların yaşanmaması için temenni ediyoruz,” dedi.