İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, 25 yaşındaki İ.A. isimli kadına sokak ortasında cinsel saldırıda bulunan iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, 1 Ekim Salı günü gece saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İremşan A. sokakta yürürken iki kişi tarafından takip edilip duvara sıkıştırıldı ve cinsel saldırıya uğradı. Kadının çığlıkları üzerine çevredekiler müdahale etti ve saldırganlar kaçtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Değişim Sinyali: "Kongre Süreci Yenilenmenin Temelini Oluşturacak" Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Değişim Sinyali: "Kongre Süreci Yenilenmenin Temelini Oluşturacak"

Şüphelilerin İfadeleri: "Sarhoştum, Hatırlamıyorum"

Tutuklanan şüpheliler Semir Tarhan (31) ve Ömer K. (27), ikinci kez gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli Semir Tarhan, verdiği ifadesinde olay anında sarhoş olduğunu, genç kadına sarılmaya çalıştığını hatırlamadığını belirtti. Ayrıca, Tarhan, genç kadının cebine 500 TL yardım olarak para sıkıştırdığını söyledi. Tarhan, suçlamaları kabul etmediğini ifade etti.

Suç Kayıtları Kabardı

Yapılan soruşturmada şüphelilerin suç geçmişinin kabarık olduğu belirlendi. Her iki şüphelinin de "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "gasp", "mukavemet", ve "otomobilden hırsızlık" gibi suçlara karıştığı ortaya çıktı. Şüphelilerin ifadeleri ve suç geçmişleri, kamuoyunda büyük bir tepkiye yol açtı.