EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımımız, çeyrek final mücadelesinde Hollanda ile Türkiye saati ile 22:00'da Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Büyük karşılaşma öncesi Almanya'daki binlerce Türk, Milli Takım'ı Bozkurt işaretiyle karşıladı.

Milli maç öncesi Türk taraftarlar, Milli Takım'a destek için Berlin'e akın etti. Özellikle Avusturya maçında Merih Demiral'ın yaptığı bozkurt işareti nedeniyle UEFA tarafından verilen 2 maçlık ceza, kamuoyunda büyük tepki topladı ve bu olay Berlin'deki karşılamayı daha anlamlı hale getirdi.

Berlin'de toplanan taraftarlar, Milli Takım otobüsünü büyük bir coşkuyla karşıladı. Türk taraftarların karşılamada Bozkurt işareti yapması da dikkatlerden kaçmadı. Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi, taraftarların bu anlamlı desteği takıma moral verdi.

Öğretmenden öğrenciye akılalmaz ceza! Hastanelik oldu, hayati riski var... Öğretmenden öğrenciye akılalmaz ceza! Hastanelik oldu, hayati riski var...

Maçın başlamasına saatler kala, Berlin sokakları kırmızı beyaz renklere büründü. Taraftarlar, maç boyunca takımlarını coşkulu bir şekilde desteklemeye devam edecek. Hollanda ile yapılacak bu kritik çeyrek final mücadelesi, A Milli Takımımızın EURO 2024'teki kaderini belirleyecek.