Güncel

Bitcoin’de sert rüzgarlar esiyor! İşte yeni seviyeler...

Bitcoin’de gelişmeler devam ediyor. Pazar ve pazartesi hareketlerinde 68 bin dolar aştıktan sonra tutunamayan Bitcoin'de sert rüzgarlar esiyor. Bitcoin fiyatı sabah saatlerinde 67 bin doların da aşağısında kaldı. Uzmanlar; yükselişler sonrası kâr satışlarının normal karşılanması gerektiğini, 65 bin dolar üzerinde “kalıcılık” sağlanması durumunda, BTC’de pozitif görünümün bozulmayacağına dikkat çekiyor.

Abone Ol

Kripto paranın babası sayılan Bitcoin’de son zamanlarda yaşanan yükselişler sonrası kâr satışları dibe çkötü. Pazar ve pazartesi hareketlerinde görülen 68 bin dolar seviyesini geçmiş olsa tutunamadı. Bugünkü hareketlerde ise aşağı seyir dikkat çekiyor.

İŞTE BİTCOİN'DE YENİ SEVİYE
Küresel piyasalarda 23 Temmuz 2024 Bitcoin fiyatı sabah saatlerinde 67 bin doların da geriisne çekildi. Bitcoin, temmuz ayının ilk günlerinde ulaştığı seviyelerde 53 bin 500 dolar seviyesinden itibaren %27 gibi yüksek bir oran getiri sağlamıştı. Bu hızlı yükseliş sonrası kâr satışlarının da normal karşılanması gerektiği ifade ediliyor.

ANA DESTEK 65 BİN DOLAR
Uzmanlar; Bitcoin’de kısa sürede 68 bin doların önemli bir direnç olarak dikkat çektiğinş, bu seviye geçilmedikçe yeni yükselişlerin de karşılık bulmayacağını söylüyorlar. Aşağıda ise 65 bin dolar ana destek olarak bildiriliyor. Bu seviye üzerinde “kalıcılık” durumunda, realizasyonun da sağlıklı olacağı vurgulandı.


 

GÖZLER  ETHEREUM’A ÇEVRİLDİ
Ayrıca, ikinci büyük kripto para birimi olarak bilinen Ethereum için bugün ABD’de ETF’ler işlem sırasına koyuluyor. Bu fonlara para girişi mercek altına alınacak. Ethereum fiyatı 23 Temmuz işlemlerinde 3450 dolara yakın seviyelerde işlem yapıyor. ETH’de 3400 dolar destek ve 3550 dolar seviyesi de kısa vadeli direnç olarak belirtiliyor.