Pegasus havayolları 15 farklı kadroda personel alımı yapacağını duyurdu! Pegasus havayolları 15 farklı kadroda personel alımı yapacağını duyurdu!

Hava sıcaklıkları artıyor

Meteoroloji'nin raporuna göre, son günlerde etkili olan poyraz rüzgarları nedeniyle hissedilen serinlik, yerini yeniden kavurucu sıcaklara bırakacak. Cuma gününden itibaren sıcaklıkların artması ve ülke genelinde mevsim normallerinin biraz üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Büyük şehirlerde hava durumu

İstanbul'da sıcaklıkların 31-32 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. Ankara'da ise açık bir hava beklenirken, sıcaklıkların 30 dereceye ulaşacağı öngörülüyor. İzmir'de termometreler 36 dereceyi gösterecek, ancak kuvvetli ve kuru rüzgarlar serinlik hissini bir miktar artırabilir. Bursa'da da poyraz etkili olacak, sıcaklık 31 derece civarında seyredecek. Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre, ülkenin kuzey kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülebileceği tahmin ediliyor. Diğer bölgelerde ise havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.