Türkiye Gazetesi yazarı, gazeteci Cem Küçük, bugün yayımlanan, "AK Parti geç kalıyor" adlı köşe yazısında parti yetkililerine çağrıda bulundu.

Geçtiğimiz Salı günü gerçekleşen AK Parti MYK'sını yorumlayan Küçük, yapılacağı değerlendirilen teşkilat değişiminin Mayıs ayı ve sonrasına kalacağını duyurdu. Bu durumun parti için geç kalınan bir hareket olduğunu belirten Küçük, 'hemen' değişime gidilmesi gerektiğini vurguladı.

"Halkın gündemi, ekonomi ve emekli maaşları"

Halk gündeminin ekonomi ve emekli maaşları olduğunu aktaran Küçük, öncelikle ekonominin düzeltilmesinin önemli olduğunu vurguladı . Küçük, Kastamonu, Amasya, Kütahya, Adıyaman, Kilis, Afyon, Uşak, Şanlıurfa illerini işaret ederek, bu noktalara odaklanılması gerektiğine dikkat çekti. Küçük, yazısında şu cümleleri kurdu;

İstanbul İçin Aşırı Sıcak Uyarısı: Önümüzdeki 4 Gün Şehir İçinde Dolaşmayın İstanbul İçin Aşırı Sıcak Uyarısı: Önümüzdeki 4 Gün Şehir İçinde Dolaşmayın

"Düzelse bile sıkıntı yaşayabilir"

"Bakın bir örnek vereyim. Seçimlerden önce Şanlıurfa Belediye Başkan Adaylarından Ali Rıza Gök bana AK Parti’nin niçin kaybedeceğini tek tek anlatmıştı. Ben de inanmadım. Ancak dedikleri çıktı. Aynı şeyi mesela başka bir arkadaşım Kütahya için anlatmıştı. AK Parti bütün illeri masaya yatırmalı. Geç kalırsa ekonomi düzelse bile sıkıntı yaşayabilir. Bunları şimdiden diyelim ki, ön alınsın... " şeklinde konuştu.