İzmir'in Çeşme ilçesinde, Alaçatı Mahallesi Deliklikoy mevkisinde ormanlık alanda çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti. Yangının nedeni henüz belirlenemese de, hızla yayılan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü.

Nuri Alço Ev Sahibiyle Mahkemelik Oldu: Ödediği Kira Şaşırttı Nuri Alço Ev Sahibiyle Mahkemelik Oldu: Ödediği Kira Şaşırttı

Olayın ardından İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve yer ekibiyle bölgeye sevk edildi. Yangının etkilediği alanlarda bulunan bazı evlerdeki kişiler tedbir amaçlı tahliye edildi.

Yangının yaklaştığı alanda bulunan bir kadın ve iki çocuk, jandarma ekipleri tarafından güvenli bir şekilde bölgeden çıkarıldı. Ancak yangın sırasında kaybolduğu belirtilen 3 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Yangının kontrol altına alınması için ekiplerin yoğun çaba harcadığı ve çalışmaların devam ettiği bildirildi. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma sürerken, yangının çıkış sebebi henüz netlik kazanmadı.