İmamoğlu'nun Diploması Kriz Yarattı! İBB'den Yanıt Geldi İmamoğlu'nun Diploması Kriz Yarattı! İBB'den Yanıt Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Bornova'da gerçekleştirilen toplu açılış ve temel atma töreninde önemli mesajlar verdi. Özel, "Camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz, bayrağı da göndere çekiyoruz" diyerek, inanç, etnik köken veya doğum yerine göre kimseyi ayırmadıklarını vurguladı. İzmir'de 18 farklı açılışın yapılacağını belirten Özel, sosyal belediyecilik anlayışını ön plana çıkardı ve CHP'nin halkın yanında olduğunu dile getirdi.

Bornova'da sosyal marketler, Kent Akademi'de meslek edindirme kursları ve Motokurye Parkı gibi projelerin hayata geçirildiğini anlatan Özel, iktidara da ekonomi konusunda sert eleştiriler yöneltti. "Bizim işimiz halkın yanında durmak, iktidarın ise ekonomiyi düzeltmek" diyen Özel, enflasyonun düşürülmesi gerektiğini vurguladı. CHP'nin iktidara geldiği takdirde alım gücünü bugünün 10 katına çıkaracaklarını belirten Özel, sanayileşme ve güçlü istihdam politikalarını hayata geçireceklerini ifade etti.

Törende yer alan vatandaşlara seslenen Özel, halkın ekonomik sıkıntılarına çözüm bulacaklarını belirtti ve CHP'nin Türkiye'yi daha refah bir geleceğe taşımak için hazır olduğunu söyledi.