Seçimlerden sonra parti içerisindeki tartışmalarla gündeme gelen CHP'de sular bir türlü durulmuyor. Seçimlerin kaybedilmesinin ardından İmamoğlu'nun başlattığı 'değişim' çağrısı yankı uyandırmaya devam ediyor.

Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığında yapılan ve görüntüleri basına sızdırılan zoom toplantısına CHP'nin üst düzey isimleri arasında yer alan Engin Altay, Gökhan Günaydın, Özgür Özel gibi isimlerin olağanüstü kurultay için çağrı yapmayı değerlendirdikleri dakikalar gündem oldu. Toplantı ve toplantının sızması krize yol açarken dün CHP lideri Kılıçdaroğlu ile belediye başkanları bir araya geldi.

''AHLAKSIZ SENSİN''

Toplantıda İmamoğlu ile Kerimoğlu arasında tartışma çıktı.  Sözcü'den İsmail Saymaz, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun toplantıda İmamoğlu'nu hedef alarak "Sizi koltuğa genel başkanımız oturttu. Siz seçimi tek başınıza kazanmadınız. Zoom toplantısı yapmak ahlaksızlıktır. Seçim kampanyasında ‘Ben Cumhurbaşkanı adayı değilim' demeyenler suçludur. Önseçim yapılmasını istiyorum. Eğer önseçim yapılırsa İBB başkanlığına adayım" dediğini aktardı.

Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu Yayınlandı Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu Yayınlandı

İsmail Saymaz İmamoğlu'nun Kerimoğlu'nun sözleri karşısında ise “Böyle bir üslup olmaz. Bana hitaben konuşamazsın. En az dört kez hakaret ettin. Aynen iade ediyorum. Ahlaksız, sensin! Bakırköy'de sokakta gezemiyorsun. Gelmiş burada konuşuyorsun.” dediğini aktardı.