Adli Tıp Kurumu'nda yapılan atamalara göre; Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nden Dr. Yusuf Atan, Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcılığına, Doç. Dr. Yalçın Avcı, Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Kardiyoloji Üyeliğine, Uzm. Dr. Mustafa Bilal Ceylan, Yedinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine, Prof. Dr. Mehmet Akif Özdamar ise Yedinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Göz Hastalıkları Üyeliğine getirildi.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na ise, Hakkı Alp, Bedri Sinan Gül ve Sezayi Köse atandı.

Dışişleri Bakanlığı'na yapılan atamalara göre; Libya Devleti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ne Güven Begeç, Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliği'ne ise Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar görevlendirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü'ne Taner Beyoğlu, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ise Muharrem Eliş getirildi.

Başvuran kişilere geri ödemesiz kredi verilecek. Şartlar belli oldu Başvuran kişilere geri ödemesiz kredi verilecek. Şartlar belli oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda yapılan değişikliklere göre; Ali Murat Sürekli, Ömer Bilen ve Serkan Çelik görevden alınırken, boşalan görevlere Elif Tuğçe Çınar, Ümit Yasin Güven ve İsmail Musab Gülaçar atandı.

Yükseköğretim Kurulu Üyeliğine, Üniversitelerarası Kurul tarafından seçilen Prof. Dr. Derviş Karaboğa atandı.

Yeni Rektörler Kimler?

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi: Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan
Başkent Üniversitesi: Prof. Dr. Hakan Özkardeş
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi: Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı
İstanbul Atlas Üniversitesi: Prof. Dr. Ersoy Kocabıcak
İstanbul Bilgi Üniversitesi: Prof. Dr. Mustafa Ege Yazgan
İstanbul Galata Üniversitesi: Prof. Dr. Şeyma Aydınoğlu
İstanbul Rumeli Üniversitesi: Prof. Dr. Mustafa Kara