Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Değişim Mesajı: Yorulanlar Kenara Çekilsin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 23. yıl kutlama etkinliğinde dikkat çeken uyarılarda bulundu. Erdoğan “Yenilenerek, güçlenerek, tazelenerek ilerlerken, kimsenin bize ayak bağı olmasına müsaade etmeyiz” ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 14 Ağustos 2001 tarihinde Türkiye’nin 39. partisi olarak oluşturulan AK Parti, 23 yılı geride bırakıp 24’üncü yılına geçiş yaptı. AK Parti Kongresi Merkezinde gerçekleşen toplantıda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 yıllık sürece yönelik çok önemli açıklamalarda bulundu.

Değişim süreci ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları belirtti:
'YORULMUŞ OLAN KENARA ÇEKİLSİN'

"Hangi görevde olursa olsun hiçbir arkadaşım koltuğuna yaslanıp rehavete kapılamaz. Umutları ziyan edenlere hoşgörü göstermeyiz, gözünün yaşına bakmayız. Tazelenerek ilerlerken kimsenin bize ayak bağı olmasına müsaade etmeyiz. Yorulmuş olan kenara çekilmeli."


DEĞİŞİM KONGRESİ
"Başlatacağımız Büyük Kongre maratonumuzu sadece bir vitrin yenilenmesi olarak değil, milletimizin beklediği kapsamlı değişimin ana zemini olarak görüyoruz. Biz bu aziz milletin umuduyuz. Biz aziz ümmetin de umuduyuz." şeklinde konuştu.