Erdemir, bu yıl da çeşitli işletme ünitelerindeki ihtiyaçlar için saat ücretli yeni çalışanlar istihdam edecek. İşe alımlar için başvuru süreci 20 Mayıs'ta başlayacak ve 31 Mayıs'a kadar devam edecek. Başvurular, hafta içi her gün 08.00-16.00 saatleri arasında Erdemir Spor Salonu'nda kabul edilecek.

Adaylarda aranacak şartlar

Adayların başvurabilmesi için meslek liselerinin elektrik/elektronik, endüstriyel otomasyon, makine teknolojisi, metal teknolojisi, metalürji teknolojisi ve motorlu araçlar teknolojisinin iş makineleri bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Ayrıca meslek yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun olan adaylar da başvurabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan YKS sonuçlarına ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan YKS sonuçlarına ilişkin açıklama

Adayların 18-26 yaş aralığında (21.05.1997 ve sonrası, 19.05.2006 ve öncesi doğmuş) olmaları, Karadeniz Ereğli nüfusuna kayıtlı olmaları veya 20 Kasım tarihinden önce Karadeniz Ereğli'de ikamet etmeye başlamış ve halen orada ikamet etmeleri gerekiyor. Tercihen askerlik hizmetini tamamlamış olmaları, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilecek durumda olmaları ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlığın bulunmaması şartı aranıyor.

Başvuru süreci ve değerlendirme

Adaylar, kimlik belgeleri ile yapacakları fiziksel başvuruların yanı sıra, eş ve kardeşler dahil birinci derece yakınlarının nüfus kayıt örneğiyle birlikte başvuruda bulunabilecekler. Fiziksel başvuru esnasında adaylara verilecek link üzerinden başvuru süreci online olarak devam edecek. Uygulanacak sınav ve değerlendirmelerde başarılı olan adaylar arasından işe alımlar gerçekleştirilecek.