Ameliyat sonrası kalbi durdu

Bihar'da meydana gelen olayda, 15 yaşındaki bir çocuk, istifra ve karın ağrısı şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı. Ailenin iddiasına göre, çocuğa safra kesesi ameliyatı yapıldı ve bu sırada doktor, ameliyatı YouTube'dan izlediği bir video yardımıyla gerçekleştirdi. Ameliyat sırasında çocuğun kalbi durdu ve ambulansla başka bir hastaneye sevk edilmek istenirken hayatını kaybettiği belirtildi.

Aileden ağır suçlama: ‘Sahte doktor’ iddiası

Aile, çocuğun ölümünden sorumlu tuttukları doktorun, 'sahte doktor' olduğunu ve ameliyat sonrası çocuklarını hastanede bırakarak kaçtığını öne sürdü. Olayın ardından aile, yetkililerden detaylı bir inceleme yapılmasını talep etti.

Baz Etkisi ile Düşen Enflasyon, Bankaların Yüksek Mevduat Faizlerini Artırmasına Neden Oluyor Baz Etkisi ile Düşen Enflasyon, Bankaların Yüksek Mevduat Faizlerini Artırmasına Neden Oluyor

Soruşturma sürüyor

Hindistan'da sağlık sektörüne yönelik güveni sarsan bu olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve yetkililerin olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Sağlık yetkilileri, doktorun mesleki yeterliliği ve ameliyat sırasında uygulanan prosedürlerle ilgili detaylı incelemelerde bulunuyor.